Op zoek naar een extra leuke toets voor jullie huwelijksdag? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Er bestaan heel wat ceremoniewagens, maar een Porsche geeft net dat ietsje meer.


Je hebt al een auto voor jullie trouw vanaf €299!

Voor een arrangement op maat, neem contact op met ons via het contactformulier en wij bezorgen u de beste offerte en meer detail!


Enkele klanten aan het woord:


We hebben een super dag gehad. Gehuwd met de vrouw van mijn leven in een droom van een wagen. Dank u voor de kans die we kregen. Mocht u een aanbeveling kunnen gebruiken, weet dat je op de onze mag rekenen!”

Hans & Sabine

“Het was super!! Alles was dik in orde en het zijn geweldige wagens!Nogmaals bedankt! Jullie hebben ervoor gezorgd dat we echt in stijl onze trouwdag konden doorbrengen!!”

Kjel & Saar

“Het was een fantastische dag!! We hebben van de eerste tot de laatste minuut genoten!De keuze voor de Porsche was een voltreffer. Het pastte perfect in de sfeer en de stijl van onze dag.”

Laure & Willem“Bedankt om er samen met ons een onvergetelijke dag van te maken. You guys rock!!!”

Ignace & Emily

“Het was mij een waar plezier om even van de Porsche paardjes te mogen genieten. “

Leendert & Vicky

“Nogmaals bedankt voor de perfecte wagen te bezorgen voor onze trouw… wie weet huur ik binnenkort wel een 911 voor mijn verjaardag …”

Steven Naessens – Julie De Moor


Porsche

Principe?

Prijs

356 Speedster

Jullie halen de wagen op, jullie brengen de wagen terug. 8u/onbeperkt aantal km ter plaatse.

€299

356 Speedster

Jullie halen de wagen op, wij komen de wagen halen in een straal van 100km rond Zedelgem. 8u/onbeperkt aantal km ter plaatse.

€349

356 Speedster

Wij brengen de wagen en komen deze terug ophalen in een straal van 100km rond Zedelgem. 8u/onbeperkt aantal km ter plaatse.

€399

997S Coupe

Wij brengen de wagen en komen deze terug ophalen. 6u/100km*

€299


*Prijs is zonder chauffeur, supplement met chauffeur is €90. Bewijs huwelijk is vereist. De prijs is inclusief 6u huur en 100km, gerekend vanaf Zedelgem tot terug in Zedelgem, inclusief de KM's ter plaatse. Neem gerust contact op met ons voor een offerte op maat.

Diverse

Prijs

Extra KM

€1/km

Extra Uur

€35/uur


Alle prijzen zijn incl. BTW, excl. brandstof. De wagen wordt door ons volgetankt en moet volgetankt terug afgeleverd worden.