Uitwaaien aan de kust, cruisen met een Porsche langs leuke kronkelende binnenwegen en overnachten met zicht op zee? Klinkt onbetaalbaar en voor weinigen weggelegd denkt u? Niets is minder waar, dit kan al vanaf €299!

Wij zorgen dat er voor u een Porsche klaar staat, waar u een ganse dag kunt van genieten. Afspraak ’s avonds om 19u, waarna u zelf de rit aanvat richting appartement. De route staat geprogrammeerd op de GPS, maar niets weerhoudt u om deze zo lang mogelijk te maken.. Kortom, genieten ten top!

 
Enkele klanten aan het woord:

“We hebben er van genoten, zowel van de Porsche als het appartement. De combinatie is prima! Leuke verrassing voor de verjaardag van mijn man”

Isolde Serraes

“We hebben er enorm van genoten, van allebei. Mijn man was in zijn “nopjes” dat hij dit mocht doen.”

Chantal

Hoe ziet deze dag er uit voor u?

19u00: Ontvangst bij Rent-a-Porsche.be, waar u de sleutels van het appartement en de Porsche ontvangt, samen met een woordje uitleg.

19u15: Go! Achter het stuur bent u vertrokken voor een ganse dag lang rijplezier van het hoogste niveau, gecombineerd met een zalige overnachting met zicht op zee.

Deze dag sluiten we de volgende avond pas af 19u00 terug bij Rent-a-Porsche.be

Dit wordt voor u een dag om nooit te vergeten.

Bovenstaand tijdschema is een voorstel, we kunnen dit gerust voor u aanpassen naar uw wensen!
 
Raadpleeg onze tarieven voor meerdere mogelijkheden: Rent-a-Porsche.be Tarieven


Porsche

Inbegrepen KM's

Prijs

356 Speedster

150

€299

997S Coupe

150

€399


Alle prijzen zijn incl. BTW, excl. brandstof. De wagen wordt door ons volgetankt en moet volgetankt terug afgeleverd worden.