Vaderdag specialVaderdag is het uitgelezen moment om je vader in de schijnwerpers te zetten. Op Vaderdag wil je je vader verrassen met een origineel Vaderdag cadeau. Er zijn legio dingen die je samen met je vader kan ondernemen, maar wij verzorgen voor u iets speciaals om nooit te vergeten. Het is heel gezellig om op vaderdag lekker een dagje met je papa op pad te gaan. Bezorg hem een adrenalinevolle belevenis achter het stuur van een van onze Porsches.

Geniet van alles wat het merk Porsche met zich mee brengt en praat er gezellig over bij de lekkere Picknick. U kan dit arrangement boeken voor 2 personen voor €279!


Wij zetten uw Porsche klaar voor u, samen met een lekkere Picknick en een fles Champagne!

4 uur lang kunnen jullie samen genieten achter het stuur. U kiest voor de 997S Coupé, die garant staat voor een stevige dosis pk’s (355pk om precies te zijn, in slechts 4,8s naar 100km/u…) of wil je echt open genieten en ervaren hoe het cruisen in de jaren 60 moet geweest zijn? Dan is de 356 Speedster iets voor u!


Porsche

Inbegrepen KM's

Prijs

356 Speedster

150

€279

997S Coupe

150

€279


Alle prijzen zijn incl. BTW, excl. brandstof. De wagen wordt door ons volgetankt en moet volgetankt terug afgeleverd worden.