B&B Onthaasten in stijl


Je kent het wel, het verlangen om met een exclusieve wagen te cruisen langs de vele mooie Vlaamse wegen. Uiteindelijk kom je moe en hongerig maar voldaan thuis, om later op de avond uitput in slaap te vallen. Of misschien eerst nog een saunaatje doen? Het kan allemaal, maar waarom niet leuk en klasse vol combineren in 1 arrangement? Dat kan bij ons, wij zorgen dat er voor u een Porsche klaar staat, waar u een ganse namiddag kunt van genieten. Eens terug van jullie zalige rit, is het tijd om heel relaxed nagenieten in de wellness.

U kan zich ontspannen in de private wellness ruimte met sauna, relaxatieruimte, regendouche, bar en jacuzzi. Een natte of een droge sauna, het kan allemaal. Steeds inbegrepen: badjassen, handdoeken en een heerlijke fruitsalade. Bij helder weer heeft u vanuit de jacuzzi een fantastisch zicht op onze prairie weide. Met een beetje geluk zit u ’s avonds met een glas bubbels in de buitenjacuzzi onder een sterrenhemel of kan je genieten van een ondergaande zon.
En als extraatje krijgt u van ons een fles heerlijk ijs gekoelde cava er gratis bovenop!

Na een heerlijke nachtrust, sluiten we dit fantastische weekend af met een uitgebreid landelijk ontbijt. Kortom, genieten ten top!

Hoe ziet deze dag er uit voor u?

13u00: Ontvangst bij B&B Droomkerke, waar u een woordje uitleg krijgt en uw Porsche op u staat te wachten.

13u15: Go! Achter het stuur bent u vertrokken voor 6 uur lang rijplezier van het hoogste niveau.

19u15: Afspraak terug bij B&B Droomkerke, waar u toegang krijgt tot de wellness. Genieten!

21u15: Einde van de wellness sessie, u hebt nu wel uw nachtrust verdiend.

Deze dag sluiten we af met een overnachting in de Junior Suitekamer, gevolgd door de een heerlijk landelijk ontbijt volgende ochtend!

Dit wordt voor u een dag om nooit te vergeten. Dit arrangement kan u boeken voor 2 personen vanaf €499!

Dit arrangement kan elke dag van de week ingepland worden. Overnachting op vrijdag en zaterdag enkel last-minute volgens beschikbaarheid B&B.


Porsche

Inbegrepen KM's

Prijs

356 Speedster

200

€499

997S Coupe

200

€639


Optie

Prijs

The Red Starline: Duplex Cottage ipv Junior Suite

€ 29


Alle prijzen zijn incl. BTW, excl. brandstof. De wagen wordt door ons volgetankt en moet volgetankt terug afgeleverd worden.

 
Enkele klanten aan het woord:
 
“We vonden het heel leuk, we toerden in de Vlaamse Ardennen en hebben er enorm van genoten!”
Sigrid en Kris
 
Download hier een leaflet van dit arrangement: