Onthaasten in stijl

Je hebt net een zalige Porsche rit achter de rug, maar natuurlijk wil je hier nog even over napraten met je partner of compagnon. Je kan dit uiteraard thuis doen of onderweg, maar waarom niet in absolute schoonheid afsluiten en relaxed in de welness nagenieten van jullie rondrit? Dat kan en wij verzorgen voor u dit arrangement tot in de puntjes.

Gecombineerd met een maaltijdsalade in de welness faciliteiten van Hoeve La Cascina wordt deze op zich al onvergetelijke Porsche ervaring nog onvergetelijker. Inbegrepen is het gebruik van een badjas, badlinnen, slippers, douche gel, shampoo, scrub zout, aromatherapie, fris water, fruitsap en vers fruit. Kortom, u hoeft in niets te voorzien, wij zorgen voor alles!

De welness ruimte bestaat uit een panoramische sauna, stoomcabine, infrarood stralers, inloopdouche, aangename relaxruimte en buitenjacuzzi, relaxterras en een leuke rustweide met verzicht over de weilanden met de grazende koetjes en ezeltje.

En als extraatje krijgt u van ons een fles Cava La Rosca er gratis bovenop, genieten maar!

 

Hoe ziet deze middag er uit voor u?

13u00: Ontvangst bij Hoeve La Cascina, waar u een woordje uitleg krijgt en uw Porsche op u staat te wachten.

13u15: Go! Achter het stuur bent u vertrokken voor 5 uur lang rijplezier van het hoogste niveau.

18u15: Afspraak aan Hoeve La Cascina waar u toegang krijgt tot de welness en de maaltijdsalade aan u wordt gepresenteerd.

20u15: Einde van deze relaxte namiddag

 

Dit wordt voor u een middag om nooit te vergeten. Dit arrangement kan u boeken voor 2 personen vanaf €359! Raadpleeg onze tarieven voor meerdere mogelijkheden: Rent-a-Porsche.be Tarieven

onthaasten-in-stijl-1

onthaasten-in-stijl-2

onthaasten-in-stijl-3

onthaasten-in-stijl-4

Meer info over de prachtige locatie: Hoeve La Cascina