Uitwaaien aan de kust, cruisen met een Porsche langs leuke kronkelende binnenwegen en overnachten met zicht op zee? Klinkt onbetaalbaar en voor weinigen weggelegd denkt u? Niets is minder waar, dit kan al vanaf €449 voor een gans weekend!

Wij zorgen dat er voor u een Porsche klaar staat, waar u een gans weekend kunt van genieten. Afspraak vrijdagavond om 19u, waarna u zelf de rit aanvat richting het appartement. De route staat geprogrammeerd op de GPS, maar niets weerhoudt u om deze zo lang mogelijk te maken.. Kortom, genieten ten top!

 
Enkele klanten aan het woord:

“We hebben er van genoten, zowel van de Porsche als het appartement. De combinatie is prima! Leuke verrassing voor de verjaardag van mijn man”

Isolde Serraes

Hoe ziet dit weekend er uit voor u?

19u00 Vrijdagavond: Ontvangst bij Rent-a-Porsche.be, waar u de sleutels van het appartement en de Porsche ontvangt, samen met een woordje uitleg.

19u15: Go! Achter het stuur bent u vertrokken voor een gans weekend lang rijplezier van het hoogste niveau, gecombineerd met 2 zalige overnachtingen met zicht op zee.

Dit weekend sluiten we af op zondagavond om 19u00 terug bij Rent-a-Porsche.be

Dit wordt voor u een dag om nooit te vergeten.

Bovenstaand tijdschema is een voorstel, we kunnen dit gerust voor u aanpassen naar uw wensen!
 
Raadpleeg onze tarieven voor meerdere mogelijkheden: Rent-a-Porsche.be Tarieven


Porsche

Inbegrepen KM's

Prijs

356 Speedster

250

€449

997S Coupe

250

€549


Alle prijzen zijn incl. BTW, excl. brandstof. De wagen wordt door ons volgetankt en moet volgetankt terug afgeleverd worden.