Porsche

911 - 997S Coupe

Image

De naar het klassieke voorbeeld ontworpen 911-modelgeneratie van autofabrikant Porsche die in 2004 als Porsche 997 gepresenteerd werd, kreeg zelfs van oudgediende Porscherijders veel erkenning. De nieuwe 911 vertoonde weer uiterlijke kenmerken die verdwenen waren na het einde van de productie van de Porsche 993 eind jaren '90.

Onze 997 is uitgevoerd in het zeer exclusieve Olive Green metallic. Een kleur die niet standaard werd geleverd, maar in het individual programma beschikbaar was. Een prachtige kleur, lijkt diepzwart maar in het zonlicht komt het sublieme groen tevoorschijn. Samen met het natuurbruine lederen sport interieur vormt dit een zeer stijlvolle combinatie.

De S uitvoering van onze 997 is voorzien van een 3800cc 6-cylinder boxermotor, met 355pk. Hiermee krijg je die spreekwoordelijke duw in je rug bij elke duw op het gaspedaal. De tiptronic automaat zorgt voor zorgeloos cruisen, als je wil ingrijpen heb je steeds de knoppen op het stuur ter beschikking om de versnelling van jou keuze in te leggen.

Contactformulier

Stel ons uw vraag

Wilt u een offerte?